Ако трябва да бъдете честни със себе – никак не обичате

...
Ако трябва да бъдете честни със себе – никак не обичате
Коментари Харесай

Защо трябва да почистваме лицето си с повече от един продукт

Ако би трябвало да бъдете честни със себе – по никакъв начин не обичате да премахвате си вечер за разлика от удоволствието, с което го нанасяте заран, нали? Дори и в случай че това включва единствено коригиращ артикул, хайлайтър и серпантина. Досадно е това разчистване, изключително в случай че осемчасовият работен ден е бил толкоз изтощителен, че когато се приберете, си мечтаете единствено за бърз душ и топла покривка. В тези моменти постоянно е добре да имате проект Б, в който да употребявате мултифункционални артикули, комфортни, за които ви разказахме неотдавна, или почистващи кърпички за грим. По този метод с няколко придвижвания можете да премахнете замърсяванията и остатъците от серпантина.

Въпреки това почистването би било доста по-ефективно и най-много потребно за кожата, в случай че бъде направено в няколко стъпки. И тук  " колкото повече, толкоз повече " важи с цялостна мощ. А както би перифразирал един експерт – повече артикули, повече съставки за оптимални резултати.

Затова, в случай че още имате съмнения за какво би трябвало да минете най-малко през две стъпки в този всекидневен обред за лицето ви, ще ви напомним, че кожата е орган, а лицето непрекъснато е изложено на замърсяване, химикали, бактерии, които се всмукват посредством кожата и предизвикват неконтролирани възпаления. И в случай че се чудите заран пред огледалото за какво се е появила тази пъпка тъкмо през днешния ден, когато ви очкава значима презентация пред хора или имате среща с новия си другар, то се замислете по какъв начин почистихте лицето си преди.

Професионалистите предлагат първо да употребявате олио, мляко или мицеларна вода, до момента в който се убедите, че памучният тампон е изцяло чист. Тогава направете и втората стъпка – измиване с почистваща пяна или гел. Така сигурно ще отстраните всички следи от миналия ден, които не желаете да виждате на идната сутрин върху лицето си.

„ Не единствено гримовете, само че и натуралните кремове или слънцезащитни артикули, могат да запушат порите ви, а това пречи на кожата да се освобождава от мъртвите кафези, за се основават нови “, споделя Джули Полиер, рейки мастър, която поучава дамите да имат своя дребен СПА център вкъщи и да го употребяват по-ефективно в интерес на кожата си. Ние също!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР